ANUNȚ: întâlnire de informare și conștientizare cu privire la importanța ariilor naturale protejate

ANUNȚ

Luni, 20 iunie, ora 15:00, la Sala de ședințe a Primăriei Scărișoara, din localitatea Scărișoara, jud. Alba, va avea loc o întâlnire de informare și conștientizare cu privire la importanța ariilor naturale protejate în conservarea biodiversității comunităților locale, organizată de Administrația Parcului Natural Apuseni în cadrul proiectului ”Elaborarea instrumentelor pentru managementul adaptiv al capitalului natural din ariile protejate Parcul Natural Apuseni, ROSCI0002 Apuseni, ROSPA0081 Munții Apuseni-Vlădeasa și ROSCI0016 Buteasa” – cod SMIS2014+122643.

În cadrul întâlnirii vor fi distribuite materiale informative realizate în acest scop și vor avea loc discuții cu membrii comunitățiilor locale participanți la întâlnire cu scopul de a răspunde tuturor întrebărilor adresate de către aceștia și de a furniza informațiile de care comunitățile locale au nevoie.

Obiectivul general al proiectului este menținerea și îmbunătățirea stării de conservare favorabilă a speciilor și habitatelor din Parcul Natural Apuseni și siturile Natura 2000 ROSCI0002 Apuseni, ROSCI0016 Buteasa, ROSPA0081 Munții Apuseni-Vlădeasa precum și din cele 55 de rezervații și monumente ale naturii cu care se suprapun, în cadrul unui proces participativ ce vizează elaborarea planului de management și informarea/conștientizarea factorilor interesați cu privire la beneficiile conservării acestora.

În speranța că vom veni în ăntâmpinarea nevoilor dumneavoastră de informare, vă așteptăm cu deosebit interes la acest eveniment.

Posted in Anunțuri publice, Toate categoriile.